Kategorier
Fotball

4-3

4-3. Jeg trengte det. En latterlig underholdende fotballkamp. Rett og slett fotballunderholdning for fotballdummies. I tillegg til 7 tellende mål var det en drøss med annullerte mål.

Jeg kan vanligvis nyte gode returløp, befriende langpasninger, markering av farlige rom, offsidefeller osv., men nå var det nødvendig med en fotballkamp med enkel spenning. Hadde egentlig bestemt meg for å droppe kampen og sesongen. Det er litt illevarslende. En eks uttalte at Liverpool FC var det eneste stabile i mitt liv. De siste 6 årene har jeg gått glipp av 10 Liverpoolkamper. Fotballkamper slik ellers ser jeg få av. Kanskje 3-4 andre PL-kamper i året, og da fordi jeg er sosial og ser med venner. 4 av de kampene jeg har nedprioritertde siste årene var på våren i år. Coronaen har virkelig lagt en demper på Liverpoolinteressen min.

I oktober var jeg i Liverpool. Lørdag så vi Liverpool-Leicester. Søndag fikk vi med oss Manchester City-Wolverhapton. Etter kampen på Ethiad sa jeg at kun en krig kunne ta fra Liverpool seriegullet dette året. Etter 30 års tørke. Utover vinteren snakket flere av supportervennene mine om å reise over for å være med på seiersfesten. Alt ble ødelagt av en pandemi. Fotball skal være spennende, men spenningen skal ikke knyttes til annullering av serien eller ei.

Liverpool har et fantastisk lag nå. Laget spiller i tillegg underholdende. Det er utgjort at det skal sammenfalle med en pandemi. Troen på at denne sesongen blir fullført er dessverre liten. Så liten at jeg bestemte meg for å droppe Liverpool-Leeds. Det er ingen poeng å investere tid i noe som slutter mitt i. Skifte dekk på lastebilen var langt mer meningsfylt. Den er jeg jo avhengig av. Dagslys til arbeid begynner også å bli mangelvare.

Nå ville skjebnen det slik at min bror, grunnet sin private barnehage, skulle se kampen i opptak noe senere på kvelden. Da var dekket skiftet, og dagslyset slått av. Liverpoolkamper er nå utover kampene i seg selv, noe bruttern og jeg har sammen. Siden dagens gjøremål var i boks da han skulle se, slang jeg meg med. Og for en fotballkamp. Ren underholdning. Nervepirrende var det også, selv om jeg tror poengene er totalt uvesentlig i år. 4-3 var det jeg trengte for å komme i gang. Sesongen blir sikkert avblåst, men folk bruker da tid på andre TV-serier som er totalt innholdsløse, så…   

Legg inn en kommentar