Kategorier
Ukategorisert

Jeg skjønner ingenting.

Jeg skjønner ingenting og tror faktisk det plasserer meg på den øvre halvdelen av intelligente nordmenn. Vi er omtrent 5,4 millioner innbyggere i dette landet.

Medier er noe jeg forsøker å følge med i. De siste ukene har jeg registrert at vi mangler fastleger, sykepleiere, bussjåfører, lastebilsjåfører, lærere, håndverkere av alle slag, ingeniører, folk til å behandle passøknader, mennesker til innhøsting, kokker og servitører. Fagforeninger og ivrige skribenter i diverse kommentarfelt mener løsningen er høyere lønn. Jeg for min del fatter ikke hvordan høyere lønn skaper flere arbeidstakere eller flere arbeidstimer. I mitt hode vil lavere lønn faktisk være langt mer formålstjenlig. Det blir jo selvfølgelig ingen befolkningsvekst av lavere lønn heller, men da må i det minste folk jobbe flere timer for å opprettholde samme forbruk.  

Kom til å tenke på at det begynner å bli lenge siden noen forsøkte å rekruttere meg til noen fagforening.        

Legg inn en kommentar