Kategorier
Ukategorisert

Hverdag

I går var det søndag. Da hvilte jeg. Skuldrene var litt stive og vonde. Av frykt for å overbelaste dem droppet jeg strikken, massasjen og saltvannspiningen. Jeg fant heller ikke ro til å skrive, selv om jeg forsøkte. Jeg har takket nei til 2 burdagselskaper for å være i Thailand. Det er kjedelig, men likevel kjennes 4. desember og 50 årslaget som aldri ble noe av tyngre. Det hjelper jo heller ikke på at jeg i bokkladdingen min har kommet akkurat dit jeg møtte fyren. Men nok om det.

I dag er det hverdag igjen. Kom meg tilbake til rutinene jeg etablerte før helgen. En liten endring er det riktignok. Massasje før svømmeøvelsene blir testet ut etter tips fra en dresselger i byen her. Jeg aner ikke om det har noe for seg, men jeg aner jo heller ikke om motsatt rekkefølge har noe for seg.

Det er heldigvis mye å engasjere hjernecellene med her i Thailand på vanlige hverdager også. Jeg lurer på om denne fisketeinen er plassert der tilfeldig    

Eller om nettet er plassert bevisst fordi det er uønsket med smågnagere opp i stolpen.

Også lurer jeg på hvordan elektrikerne vet om strømbruddet er i denne stolpen eller nabostolpen:

Jeg har også funnet ut at jeg er en HMS-frik. Jeg har padleutstyr med farger som er lette å se i vann. En viktig grunn er ønsket om å bli sett, og da snakker vi om sikkerhetssett. Arbeidsjakka mi er knall gul med reflekser og vinterjakken som er til reperasjon mens jeg er i Thailand er 13 år og oransj. Jeg har en nyere vinterjakke, men den har dere ikke sett. Jeg lurer på om mennesker velger oransj badetøy for å lettere bli sett:

Jeg tenkte i vert fall over han karen i oransj shorts med en gang.

Legg inn en kommentar