Kategorier
Ukategorisert

Inte rail

Det ble ingen interrail nedover Europa. Men endringer i planene setter ikke ut denne gutten. Lurer på om jeg kunne taklet en uke uten store endringer i planen? Kanskje får jeg testet det en gang?

Det ble fly. Nå sitter jeg på et airbnbrom i Milano. Det er helt etter planen jeg la torsdag. Forhåpentligvis kommer jeg med et tog retning Syd-Tirol og vennene mine der i morgen.

Dagen i dag begynte med interrail. I går kveld fant jeg ut at 6.54 toget til Vy holdt akkurat. Ankomst Gardemoen 7.17, og flyavgang 8.20 er bare litt snaut. Ikke snaut nok til å ta tog klokken 06.00 tenkte jeg. I går.

Jeg rakk avgangen 06.54. Det er mer en Vy kan skryte på seg. Det rakk for så vidt avgang på det tidspunktet, men fra Drammen. Flytogets avgang klokken 07.00 ble redningen. Og ikke nok med det. Flytoget har automat så baggasjelapper kan skrives ut. Når de har internett. Internett hadde de dessverre kjørt fra sto det i displayet. I det kamera var løftet skiftet displayet tekst. Trusler hjelper. Jeg lette fram bordingkortet mitt og skannet det, uten å imponere automaten nevneverdig. De støttet visst ikke ett eller annet. Og det ett eller annet hadde selvfølgelig jeg.

I avgangshallen står det mange baggasjelapputskrivingsautomater, som eg alltid mater, med det de spør etter. De harket og hostet og skrev ut to boardingkort, som jeg ikke trengte siden jeg allerede hadde.

Baggasjelappen sa de jeg måtte hente i skranke 2 eller 3. De i skranke 2 og 3 sa jeg kunne hente den i skranke 1. Og det stemte. Hun som satt der var sur for jeg var sent ute. Det var jeg sur for også. Men både baggasjen, flyet og jeg rakk avgangen, så da ble jeg bli igjen tror jeg. Jeg bare tror tror, siden jeg ikke vet. Jeg sov jo hele turen. Selv om jeg satt ved siden av flyturens nest største kropp. Tenkte jeg var heldigere enn sidemannen min. Han satt tross alt ved siden av flyturens største kropp.

Mellomlandingen i Innsbruck er det lite å si om. Flyet landet i Zurick. Hodet mitt var i Innsbruck. Somsagt er det lite å si om dette.

I Milano fant jeg airbnbrom. Vurderte Burger King, men tenkte det er utenom det jeg kan skrive hjem om. Italia er jo berømt for god mat. Ved hjelp av google fant jeg en glimrende tyrkisk resuarant i Mosjøen.

Endte opp med pizza med potet som pizzafyll. Lurer på om noen av de 21 andre pizzaalternativene var bedre.

Legg inn en kommentar