Kategorier
Ukategorisert

Beundrere

Det motsatte kjønn strimler til rundt kjendiser. Jeg begynner endelig å få litt uttelling for bloggingen min. Følgerskaren er utvidet fra to til ganske mange. Og nye følgere kommer til hver dag. Lurer på om de egentlig antyder at bloggen er bare ræva,

men velger å tolke det positivt. Det er mange som ønsker å linke opp med meg.

Nå kunne jeg selvfølgelig skrive mye om sex, for det selger. Jeg skal til Oslo i kveld, så tiden strekker dessverre ikke til. Det er jo 9000 kroner i bot for å skrive sms i fart, så kostnadene for et blogginnlegg våger jeg ikke tenke på. Men jeg kan røpe oppskriften på hvordan du kommer i posisjon til å ligge med hvem du måtte ønske. Det er veldig enkelt. Ikke ønsk å ligge med noen. Følg meg for flere gode tips.

Legg inn en kommentar