Kategorier
Ukategorisert

Bivirkninger

Det meste her i verden har virkninger og bivirkninger. Nå er jo begge deler virkninger, men bivirkninger er gjerne utilsikta eller uønskede virkninger som kommer i kjølvannet av ønsket virkning.

Thailandsturene mine har et medisinsk mål. Utover å hjelpe på psyken. Psoriasis er noe dritt. Enkelte hevder sol og saltvann hjelper. Så langt på turen kan jeg ikke motbevise det. Heldigvis. Kanskje er virkningen av turen ønsket.

Jeg burde nok, ideeltsett, være flere timer under denne. Det er bare ikke min greie.

Jeg sliter riktignok med å få nok timer på stranda. Den siste uka har det blitt 0. Stranda er noe jeg passerer på tur ut i vannet. Av medisinske årsaker bør jeg endre på det. Å bli brun er vel muligens en bivirkning jeg lever greit med. Saltvann får jeg min daglige dose av. Har funnet definisjonen på godt badevann. Badevannet er passe varmt når jeg må titte ned for å se om ballene og navlen er under vann.

Dette er omtrent det lengste jeg har vært på stranda sammenhengde siste uka. Må jo passere den for å bade. Heldigvis er det sollys de fleste steder her.

Jeg har begynt på lavkarbodiett. Det er en bivirkning. Traff en AI-ekspert som jobbet innen matfaget. Han la ut om thailandsk kosthold. Når jeg i tillegg har kuttet coladrikkingen til et minimum, og nesten ikke spiser godteri … Aner ikke hva bivirkningen av bivirkningen lavkarbodiett medfører, men tror resultatet kan være innenfor det akseptable av bivirkninger.  

Et måltid hadde økt kunnskap som bivirkning. Det er jo nesten alltid en ønsket bivirkning. Bestilte sjømat. Fant ut hvor Snorre fant ideen til visklærne sine. Han har nok jobbet med formen, men smak og konsistens har han beholdt.   I dag har jeg et mål. Presse meg til 30 minutter i en strandstol. Frykter jeg ikke rekker det. Det går alt for mye tid på telefonen. Har ikke greidd å kvitte meg med telefonavhengigheten. Virkningen av den avhengigheten er mindre tid til alt jeg vil rekke. En bivirkning av det er irritasjon. Hvor vanskelig kan det være liksom? Bare legge bort den jævla telefonen.

Legg inn en kommentar