Kategorier
Aktivitet Ukategorisert

Lager arbeid

Jeg vet ikke om jeg jobbet i dag eller om det var hobby vi drev med. Vi rydda og omorganiserte raftinglageret. Strengt tatt var det vel egentlig utstyret til Begna padleklubb vi styra med. Vi deler lokaler med dem. Det er praktisk for begge parter. Om jobb er noe som genererer penger, så var det hobby vi bedrev. Sannsynligheten for at aktivitetsdelen av firmaet blir et overskuddsforetak er liten og spesielt om innreiseforbudet for dansker, nederlendere og tyskere står ved lag ut sommeren. At klokken plutselig hoppet 3 timer frem og brått var 18.00 tyder også på at det var særdeles lystbetont arbeid.

Før

Inntekter har aldri vært motivasjonen bak aktivitetssatsning til EOA. Motivasjonen er lysten til å få til et selvfinansierende aktivitetsfirma. Vi har nærmer oss trinn for trinn de siste tre årene. Nå arbeider vi med å få til et lager og oppmøtested som medfører mersalg av aktiviteter. Det er artig å fable litt om dager med flere parallelle turer til forskjellige steder med 4-5 guider i sving. For to år siden var det uaktuelt. Nå har vi utstyret. Og mannskapet. Bare turistene mangler. De har innreiseforbud. Snart er oppmøtestedet som selger nye turer klart. Uansett har vi sannsynligvis økonomi til å vente ett år på turistene. Skigardsdelen av bedriften gjør nytten for økonomien vår. Enhver bedriftsøkonom ville råde oss til å kutte ut aktivitetsdelen av EOA, mens vi krysser fingrene for overnattingsstedene vi samarbeider med. Overlever de, så blir neste sesong en fantastisk for aktivitetsdelen vår.   

Det var gøy å snakke om lagerplassering av juvutstyr i forhold til Sup og raftingutstyr. Det skal være praktisk, men også salgsfremmende. Plassering av bilder vi må skaffe og så forstørre ble diskutert. Tanken om å lage et kajakkmuseum i kundemottaket ble tenkt. 25. juni i 2021 blir Begna padleklubb 30 år. 30 år med historie. Gamle kajakker er spesialavfall. Eller en ressurs om vi henger dem på veggen og bruker dem. Jeg liker ikke å kaste ting, men jeg liker å fortelle historier. Vi juver i Hølerajuvet. Juvet Mikkjel Fønhus gjorde kjent som Kvervilljuvet. Mikkjel Fønhus er født et steinkast fra lageret vårt. Kanskje blir veggen for liten til all historien.   

Etter

Det gjenstår mange dager med rydding og organisering før lageret er klart. Sittegrupper for ventende kunder må på plass. Trampoline vurderer vi. Skilting til oppmøtestedet er lurt. Jeg gleder meg til alt dette arbeidet. Det er nesten komisk at den største trusselen mot aktivitetene våre er mengden skigard vi skal sette opp. Vi rekker ikke arbeidet vårt på grunn av alt arbeidet vårt. Det er virkelig vanskelig å være gammel gretten gubbe om dagen.

Legg inn en kommentar