Kategorier
Arbeidsgiver

Ordensmenneske 4.

Om noen av en eller annen grunn har så lite fornuftig å ta seg fore at de har tid til å følge bloggen min, så vet de at jeg har et ordensmenneskeprosjekt på gang. De vet også at det er en stund siden forrige blogging. Sammenhengen er klar. Jeg mistet oversikten over lap-toppen. Noen mennesker burde definitivt ikke bo på tre steder. På en annen side er det greit å fordele rotet på flere plasser.

I går kunne jeg stryke å rydde lastebilen av TO DO-lista. Dessverre bærer ikke lastebilen preg av det. En stopp på Kiwi og en fartsdump var alt som trengtes for å gjenskape imaget som flomrammet kiosk. Det fine er at alt finnes i lastebilen. For den som orker å lete. Og det orker jeg jo. Har jo trent i 45 år.

Kjøpte ny verktøykasse i går. Verktøykassen jeg hadde var uegnet. Er så lei av å glemme skralle eller krok eller hengsler eller riktige skruer eller muttere eller bor til portmonteringen. Oppdaget i dag at jeg har fått spredt skruene omtrent jevnt i den nye og den gamle verktøykassene. Siden jeg, klok av skade, hadde med begge gikk det bra.

Til uka skal det brukes mye tid på orden. Raftinglageret er under ombygging. Det skal være hensiktsmessig innredet for aktivitetene, men vi tar også mål av oss til å organisere det slik at det selger aktiviteter. Firmaet skal i større grad samles på en plass, slik at vi reduser antall turer for å finne verktøyet som er lagret ett annet sted. Det siste er også særdeles viktig om jeg skal prøve meg på ferie. De ansatte må rett og slett finne det de leter etter på en enkel måte. Campingvogna skal også ordnes. Ny vask på kjøkkenet ligger klar, lyspærer er kjøpt inn osv. Med alle ryddeplanene mine har jeg en følelse for en uke som går veldig sakte, men som er ferdig før jeg vet ordet av det.

Nå må jeg avslutte bloggen. Det er sent og jeg må tidlig opp i morgen. Skal faktisk rydde leiligheten min i Oslo før jeg får besøk klokken 10.00.

Vi høres snart. Om jeg husker lap-toppen når jeg drar.  

Legg inn en kommentar