Kategorier
Ukategorisert

Mitt første nakenbilde.

Det snakkes mye om nakenbilder som sendes i hytt og pine. Mange blir krenket når de får og mange blir krenket når andre ser dem nakne. Jeg tilhører den gruppen som føler meg krenket fordi jeg er ekskludert fra muligheten til å være krenket for å ha fått nakenbilder tilsendt, frasendt eller stjålet.

Jeg har derfor tatt saken i egne hender. Æh, nei, ikke den saken. I dag har jeg tatt mine første nakenbilder og tenker å dele dem med dere her. Har lest at man visstnok tar kontroll over situasjonen om man poster nakenbildene av seg selv før andre gjør det. I og med at jeg er kotrollfreak, altså slik som freaker ut i forsøket på å få kontroll, legger jeg ut bildene før noen tenker tanken å hacke telefonen min.

Har lest en del tips i forhold til å sende nakenbilder. Det er visst viktig å ikke ha med seg hodet når slike bilder skal sendes. Hodet mitt var med under hele seansen.

Jeg var dessverre alene, så jeg måtte gå ut av dusjen for å ta bildet. Greier ikke å være på to steder likt. Men var naken.

Selv om jeg aldri har opptrådt naken på internettet før, så har jeg litt erfaring som stripper. Sist jeg strippet var det for 14 brannmenn på Torpaåsen. Himmelen ble mørkere og mørkere og vi stresset med skiftingen etter padleturen. Folk hadde vi ikke sett hele turen og øde var det der vi skiftet. For å rekke skiftingen før regnværet ble all blygsel kastet over bord. Plutselig var vi omgitt av 3 brannbiler og 14 brannmenn. De lurte på om vi hadde sett noen røyk etter lynnedslag. Jeg må ærlig innrømme at jeg var mer opptatt av å se etter trusa mi.

Når jeg først er inne på stripping kan jeg jo fortelle om min største suksesshistorie. Vi padlet Rostafallene. Take out er i Sel. Vi parkerte bilene på noen særdeles øde lommer langs en lite brukt vei. Etter turen var vi mest opptatt av å snakke om turen. Selv menn kan gjøre to ting når det kommer til å skifte og snakke om padling samtidig. Løfte hodet vil da bli en tredje ting, og følgelig for mye. Jeg har tatt av meg trusa mange ganger, men bare en gang til stående applaus. Få i padlemiljøet er særlig oppdatert på Sigrid Lavrandsdatter spelet. Jeg vet nå at det skjer på et jorde i Sel. Trafikken står tett ved take out for Rostenfallene en time før spelet starter. Publikum er stort sett feststemte damer.

Legg inn en kommentar