Kategorier
Ukategorisert

Finfluencer

Rosablogger ligger nok ikke helt for meg. Sex, klær og sminke er jeg dårlig på. Greier ikke engang ta unna trøkket som er før jeg blir populær blogger. Har funnet meg en ny bloggesjanger. Vi finfluencere gir økonomiske tips. Finfluencer er visst satt sammen av finans og influensa. Nå skal dere få et sykt tips.

Kjøp grønne aksjer og selg dem før de blir røde. Gjør dere dette konsekvent, så er dere garantert fortjeneste. Jeg har ikke fulgt så nøye med i aksjemarkedet, og har ikke så mye penger inne, men har skjønt greia. Nå praktiserer jeg min egen teori så godt jeg kan. Det er litt vanskelig å skjønne hva som er grønne aksjer, for de bytter farge noen dager, men greier du å finne aksjer som er mer grønne enn røde, så kjøp.Lykke til.

1 svar til “Finfluencer”

Legg inn en kommentar