Kategorier
Ukategorisert

Intet nytt fra Østkanten.

Parkerte. Merkelig nok gikk det uten noen særlig motstand. Riktignok peip det i sensorer både foran og bak når jeg kranglet meg mellom to biler, men det var like ved leiligheten min, og på første runden. Fort ut av bilen. Tok meg tid til å skifte t-skjorte. Den jeg hadde på bar preg av lunsjen. Og jeg har ofte noen rene og/eller møkkete klær i bilen. Klær som egentlig skulle vært et annet sted, men ikke har kommet seg dit.

Sist jeg ryddet ut av bilen.

Med ren t-skjorte hastet jeg av sted til fotballpuben. Skulle møte en venn. Han fikk bestemme sted siden han er Glimt-supporter. Vi havnet på en pub der Glimtmålene ble markert for å si det slik. Sto ved siden av et bord med unge damer. De var veldig interessert i kampen. I pausen ordnet de plass til en kjekk ung mann ved bordet. Plutselig vek fotballinteressen plass for andre baller. Et fascinerende skue var det. Livet på fotballpub er mer enn øl og fotball.

Jeg våknet i dag. Og bra er jo det. Satte telefonen til lading. De skal jo helst lades mens vi er våkne. Gledet meg til å ta en dusj, som ikke sparer på vannet og et tilpasset en lav campingvogn. Har jo sin sjarm å få en liten mengde vann midt bakpå ryggen, men du verden hvor godt det er å ha en skikkelig dusj over hodet. Fant ikke fram klær før jeg gikk i dusjen. Så jeg utsatte dusjen. Kjedelig å oppdage at det mangler både rene og møkkete klær når jeg er hjemme. Kjenner dette omstreiferlivet tærer litt på. Bestemte meg for å spise frokost før dusjingen. En kjapp titt i kjøleskapet minnet meg på hvor sjelden jeg er her. Det var ikke engang mugget pålegg der.

Heldigvis er veien til matbutikken kort. Ned trappa og 50 meter. Jeg tok turen. Tenkte jeg kunne kombinere matinnkjøp med henting av rene truser i bilen. Holdt utgangsdøra for en nabo. Han takket pent. Lite kunne han vite at jeg egentlig grublet på om jeg skulle gå inn igjen og hente betalingskortene mine. De lå jo til lading sammen med telefonen. Forfjamset svarte jeg værs så god til denne hyggelige naboen, og bestemte meg for å gå til bilen og hente klær. Slapp døra og gikk 10 meter. Hørte døra slå igjen, og kom på at dører åpnes med nøkkel. Så også bildører. Snudde. Gikk inn og hentet kortene mine og bilnøkkelen.

Trapper har flere effekter utover det faktum at man ofte skifter etasje ved å bruke dem. I motsetning til forrige år, og året før der, og året før der kan jeg ikke med hånda på hjertet si jeg er i min livs dårligste form. Skulle til å skrive at trappene går mye lettere, men det er jo jeg som går mye lettere i trappene. Aner ikke hvorfor. Treningsgrunnlaget er nesten fraværende. Lurer på om kroppen har slitt med noe dritt de to siste årene. I så fall driver det og slipper taket nå. Og det er jo bra.

Nå skal jeg til legen. Må sjekke denne kalde skuldra. Får påminnelse av legen 48 timer før. I meldingen står det at legen har ny adresse. Jeg sjekker på google maps for sikkerhetsskyld. Får følelsen av å være ofte hos legen. Han er på samme sted som sist jeg besøkte han, og gangen før der og faktisk gangen før der. Undres på hvor lenge en ny adresse er ny?

Og aller mest kjenner jeg det er godt å ha en fridag hjemme. Lysten på et liv der jeg er så ofte hjemme at rene klær og mat i kjøleskapet er noe jeg har, vokser.

Men nå må jeg gå. Skal til den gamle nyadressen til legen min.

Legg inn en kommentar