Kategorier
Ukategorisert

Mislykka

Det er mangt en kan lure på. Dersom man prøver å mislykkes og lykkes. Har man da mislykkes eller lykkes?

I dag gikk jeg på en ny smell. Det viser seg at jeg har mislykkes i å være sykmeldt. Hvem skulle tro det er så vanskelig? Frozen shoulder. Enighet om 1 til 2 års varighet. Jeg var 50 % sykmeldt. Hverken arbeidssituasjonen eller hodet tillater mer. Skal hverken gå på veggen eller konkurs. Synes selv jeg har vært veldig flink til å ta det med ro. Har fokusert på hva jeg kan gjøre i forhold til armene, og hvilke arbeidsoppgaver som må gjøres før snøen kommer. Jeg har fullstendig glemt å fokusere på sykmeldingsdelen, og det ikke minst fordi jeg var sengeliggende nesten 3 uker.

4. november oppdaget jeg at jeg ikke hadde oppdaget at sykmeldingen gikk ut 28. okt. Jeg mailet legen og sa fra. Bestilte samtidig ny legetime ved første anledning, som var i dag. Frozen shoulder har visst noen følgefeil, som utslett mm.

Legen skulle prøve å tilbakedatere sykmeldingen til 28. oktober, men hadde liten tro på det. I NAV-systemet er visst frozen shoulder en av og på betennelse, som kommer og går med datoene på legebesøkene.

Nå blir jeg selvfølgelig ikke genierklært om jeg greier å følge med på sykmeldingsdatoene mine. Men jeg er samtidig litt fornøyd med at sykmeldingen ikke er hovedfokuset i mitt liv. Jeg er ikke fullt så fornøyd med at jeg må serve NAV. I hodet mitt er det egentlig NAV som skal serve dem som trenger det.

Og ikke nok med det. På kvelden prøvde jeg meg i den digitale verden igjen. Skal av mange ulike grunner, bl.a. fordi jeg tror det er gøy, sjekke ut escaperoom på lørdag. Jeg er allerede på defensiven. Se på innholdet og rekkefølgen i mailene de sendte meg.  

En kjapp telefon kunne bekrefte at jeg hadde bestilt og betakt. Hva den siste mailen betydde måtte foglane vite. Jeg har spurt foglane. De visste heller ikke.  

Legg inn en kommentar