Kategorier
Ukategorisert

Daglige rutiner?

Utover i uka vil jeg finne ut om jeg etablerte daglige rutinger i dag. Jeg håper svaret er ja.

Jeg startet dagen med å våkne. Det håper jeg fortsetter å være en daglig rutine. Kanskje kan rutinen inntreffe litt før, men måler vi i norsk tid var det grytidlig. Jeg har bestemt meg for å bruke pengene jeg sparer på manglende utsikt på kontorlandskap. Frokosten, med tilhørende kontortid, ble derfor tatt på et litt dyrere sted enn jeg vanligvis spiser.

Frokosten besto av egg, toast, juice og lesing av 47 sider bokkladd. Før jeg fortsetter på boka må jeg jo komme inn i den igjen. Jeg forlot kontorlandskapet før betjeningen ble lei meg og la igjen litt tips i håp om goodwill neste gang jeg spiser frokost der. Blir den frokosten i morgen, med tilhørende kontortid må jo det kunne kalles daglig rutine.

Har jeg skrivetid her i morgen, så kan det trolig kalles en daglig rutine.

Etter første økt var helse på programmet mitt og lading på programmet til datamaskinen. Solkremen jeg kjøpte i går ble klint utover de delene av kroppen jeg husket. Det var litt overskyet, så kanskje jeg slipper påminnelse av stedene jeg glemte. Time will show. Jeg var uansett ikke uten t-skjorte så lenge. Et annet problem er endringene fra sist jeg var i Thailand. En kamerat av meg reklamerer veldig for caps som solkrem. Jeg vurderte det, men pengene strakk ikke til. La jo igjen det meste av verdisaker når jeg skulle på treningsstudioet, eller stranda som mange kaller det. På turen dit kjøpte jeg noe å ligge på og solbriller. Det kan fort bli daglig rutine å kjøpe solbriller. Tror jeg vet hvor de r nå, så kanskje jeg slipper kjøpe i morgen. Da kan jeg kjøpe caps eller annen solkrem for månen.

En av grunnen gjentagende besøk til Kata er stranden. Det er en av de få saltvannstedene jeg liker å bade. Jeg holdt riktignok på å hyle da jeg ble angrepet av et plastkrus og et palmeblad, men greidde ta meg sammen. Haisommer satte sine spor, selv om jeg så bare 7 minutter av den. I trygg forvisning om at plastkruset hverken har tentakler, tenner eller giftpigger satte jeg i gang med trening. Øvelsene fysioterapeuten sa jeg skulle ta med strikk i vinterkulden ble oversatt til svømmeøvelser eller tøying i vann. Jeg kjørte øvelsene i to runder, men en Mikkel Fønhuspause i mellom. Det er ikke feil som guide å lese seg opp på lokale personligheter. Boka er lest før, men det har rent mye vann i Begna siden den gang.  

Strikken er fin til trening den, men det meste kan gjøres i badebuksen. Forhåpentligvis tåler skuldra begge tre delene etter hvert. Altså strikk, vannøvelsene og massasje samme dag.

Etter treningen ble det en dusj. Jeg skal øve på saltvann på kroppen følelsen også, men det blir nok senere på turen. Med ren kropp ruslet jeg til lunsj og planlagt fotmassasje. Det var uaktuelt med vanlig massasje i dag, da jeg må vite hva skuldrene tåler. Det sier de gjerne fra om en god del timer etter trening eller andre belastninger. Da må jeg jo vite hvor det skal endres, og det gjøres lettest ved å teste en og en ting om gangen. Jeg blir skuffet om de neste dagene viser noe annet trening som daglig rutine. Skuldrene har prioritet 1, men jeg er også her for psoriasisen. Ryktene sier sol og saltvann skal være bra. Håper det stemmer. Jeg bader tross alt ikke i saltvann for moroskyld.

Etter fotmassasjen ble det en ny arbeidsøkt. Denne gang på senga. Det var plan B. En plan jeg kjenner godt. Kombinasjonen nøkkel og hovedstrømbryter er genial. Slik bortsett fra for folk som setter datamaskinen til lading mens de går for å trene og spise lunsj. Kontorøkt etter lunsj håper jeg blir daglig rutine, men tiltak for å få den utendørs settes i verk.

Nå skal jeg ut å studere mere saus. Med adresse Grønland er det et enormt utvalg av frukt og grønnsaker å få kjøpt. Jeg har tidligere greidd å kutte den opp og woke dem, men noe har manglet.    

Dette er ikke et bilde av maten min. Det er en huskelapp til meg selv. Husk saus.

Legg inn en kommentar