Kategorier
Ukategorisert

Interrailplaner

Får stadig oppdateringer fra Norge, så tenker det blir en mellomlanding der for å få ryddet bort skigarden i Spikersuppa og treffe fysioterapeuten før jeg suser mot varmere strøk igjen.

Skigarden kunne stått der og jeg blitt her. Men den gang ei.

Det var jammen en kul start på denne bloggen gitt. Høres jo ut som jeg bare skal suse rundt. Og det skal jeg jammen. Jeg har jo passert 47. Etter det gir en visst litt mer blanke og gjør det en vil. Vinteren 22/23 kan fort bli den siste vinteren jeg har muligheten til Interrail. Om skuldrene slår seg vrange kan det være sommeren 23 blir den siste med skigard, og påfølgende sommerferie midtvinters. I tillegg har jeg covidutsatt et Italiabesøk i 2 år og en tidligere kollega studerer i Barcelona i vinter, så målløs er jeg heller ikke. Dessuten responderer skuldrene bra på hvile. Det hypotesen burde jeg sikkert sjekket ut før. Er helt sikker på de hviler best om jeg er borte. Og hvem vet om sikkerhetssituasjonen i Europa og økonomien min tillater interrail om ett år. Så jeg drar. For jeg er jo som nevnt over 47.

Nå har jeg brukt hele kvelden på å sjekke ut en drøss med ting jeg ikke finner ut av. Jeg drar en gang mellom 6. og 16. januar og kommer hjem 11. februar. Skulle så kjekt innom fysioterapeuten for en kontroll, men han er visst ute og reiser til 14. januar, så da må jeg utsette avreisen. Alt hadde vært mye enklere om folk kuttet ut denne reisinga og holdt seg på kontoret. Mandag ringte jeg for å utsette timen hos hudlegen. Den er jo midt i Interrailet. Ble en tenkepause til i morgen, for neste ledige time er 19. april. Tenkepausen brukte jeg til å sjekke flybilletter. Kunne jo tatt en tur til Italia før hudlegen og en tur til Spania etter, men det får da være grenser for flying. Også har jeg lyst til å sjekke togferie. Har googlet meg bort i kveld. Og det var helt greit, for noe av poenget med togferie er jo å komme bort. Tror kanskje det er billigere å kjøpe enkeltreiser enn Interrailbillett, men sikker er jeg ikke. Enda. Også må jeg jo bestemme hvilke andre steder jeg skal se i løpet av railet mitt. Må jo utnytte forskjellen på fly og tog ved å stoppe å glane litt.

Et bilde for dere som lurer på forskjellen på fly

Men tror jeg tar detaljene mellom riskremene i romjula. Dumt å bruke tiden her innendørs for å planlegge hvordan jeg skal komme meg bort fra kulda.

        

Legg inn en kommentar