Kategorier
Ukategorisert

Alderdommen sniker seg innpå.

Jeg begynner å bli gammel. Merker det på fornuften. I kveld utsatte jeg henting av skigardsmoduler i Spikersuppa bare fordi sannsynligheten for å kjøre fast bilen, trucken eller begge delene natterstid ble vurdert som nesten 50 %. Med litt forberedelse i morgen kan alt gjøres mye enklere, men 24 timer senere. Med alderen har jeg fått tid til og ikke klundre unødvendig. Det er jo mer enn nok av unødvendig klunder. I dag vrengte for eksempel truckkjøreren dekket av felgen når vi omsider var først i truckkøen. Shit happens.

Vet ikke om det var i sympati trucken var helt på felgen.


Nyttårsaften så jeg flere unge damer i lårkorte kjoler. Ute. Jeg trakk lua enda bedre ned over øra. Det var ikke nok. Måtte ta meg en varm dusj når jeg kom inn igjen. Frosten ville ikke slippe på annen måte. Brrr.

Alderen merkes også på balansen. Snublet i snøen i dag. Eller noe annet. Vet ikke helt hva jeg snublet i. Men bar en skigardsmodul da jeg snublet. På generelt grunnlag er jeg fornøyd med tyngdekraften. Den kan i noen tilfeller medføre ødelagte ting, men jevnt over er det bra å ha tyngdekraften. Skigarden vi bar ble heldigvis ikke ødelagt. Det sørget jeg for. Den var tung, men kom meg løs igjen da.

Mye rart de deler ut på hjelpemiddelsentralen, men jeg valgte nå uansett å ta bane hjem. Lite støtte i denne dingsen.


Som gamle mennesker med dårlig balanse har jeg skaffet meg radiator. Det skal liksom hjelpe en til å ferdes litt fritt. Men det var litt av en skuffelse. Ikke holdt jeg balansen bedre heller. Måtte faktisk bære den deler av turen. Rart de lager et hjelpemiddel for gamle mennesker så tungt. Radiatorer er nok best egnet til å suse rundt inne på flate gulv.  

radiatoren virket inne på kebabsjappa, men skjønner ikke at folk bruker slike når de skal ut å gå.

Og 19-åringen i meg har funnet et sted som driver med thai-boksing.    

Legg inn en kommentar