Kategorier
Ukategorisert

Tre dråper er nok

For å ta skrittet fra blogging til å bli en seriøs influenser tror jeg deling av livsvisdom er helt nødvendig. Og jeg ble litt inspirert av en artikkel i Dagbladet. Du kan lese den her: https://www.dagbladet.no/nyheter/dropper-oyedraper-bruker-urin/81044067 eller rett og slett nøye deg med min oppsummering:

Drit i øyedråper og drypp øynene dine i tre dråper urin morgen og kveld.

Legen som uttaler seg i saken går langt i å love bakteriell infeksjon i øyet, som gevinst, men vi influensere bryr oss da døyten om fagfolk. Og jeg kjenner folk som trolig blir mer klarsynt om de stapper tomlene langt inn i øyekroken.

Nå skal ikke jeg konkurrere på slike tvilsomme legevitenskapelige tips. Jeg skal derimot bevege meg inn på samlivsterapi. Og den delen av samlivsterapien jeg har spisskompetanse på.

Om du sørger for tre dråper urin på doringen morgen og kveld er du singel i løpet av kort tid.

Følg bloggen min for flere samlivsterapautiske tips.  

Legg inn en kommentar