Kategorier
Ukategorisert

Min nye plattform

Dette blir mitt siste blogginnlegg på miniblogg.no, tror jeg. Et forbehold må jeg dog ta. For som kjent kan intet sies sikkert om fremtiden. Det gjør livet ganske interessant og verdt å leve. Hva vet vi om morgendagen? Nå i disse Coronatider har jeg sågar mistet oversikten over hva morgendagen heter.

Når jeg likevel antyder at dette er siste blogginnlegg på denne plattformen er det fordi www.eitoganna.no er oppe og går nå. Takket være en god venn som kan betraktelig mer om å trykke på rett knapper enn det jeg gjør, har jeg nå en egen bloggside. Denne gode venn vet også hvordan mine fingertupper kan maltraktere det enkleste datakonsept, så siden er laget enkelt. Han sa ikke idiotsikker, men han tenkte det nok. Klok av skade sier han ikke slikt høyt lenger, da han er kjent med at min nedre grense for å datatrøbbel er ukjent. Nå vill uansett ikke bilder som snurrer inn på skjermen, eller fancy blinkende fargekombinasjoner være sentralt for min bloggside. Ideelt burde jeg reklamere for klare ord for pengene, men det blir nok mer uklare ord helt gratis.

Den nye siden har kommentarfelt for hvert innlegg. Det er muligens bra. Nederst på bloggsiden er det også mulig å skrive inn en e-postadresse for å få melding om nye blogginnlegg. Kjenner du noen mennesker du misliker sterkt og unner det verste, så skriver du bare adressen deres i ruta for abonnering på blogginnlegg. Vil du følge innleggene, så skriver du din adresse i ruta.

Nå er det selvfølgelig hyggelig med lesere av en blogg, men for meg fungerer den mest som et sted jeg strukturerer tanker, eller minnes saker som har skjedd. At en blogg skal medvirke til en skole som i større grad tar små mennesker på alvor eller en regjering som legger bedre til rette for etablering av små bedrifter har jeg ingen tro på, men tankene må ut av hodet. Innholdet i hodet mitt er så mangfoldig, rotete og rart at noe må ut for å kunne lage systematisk plass for det som er igjen. Med de siste velvalgte ordene her mistet nok de som kjenner meg trua. Mitt hode kommer nok alltid til å inneholde mange rare tanker. Det nye nå er at tankene kommer på www.eitoganna.no.   

2 svar til “Min nye plattform”

Jeg følger gjerne din penn, den virker ryddigere enn det du sier du har det inne i hodet, for meg holder det godt med det du skriver som oftest tankevekkende litt surmulende hverdagslig originalt.

Legg inn en kommentar