Kategorier
Aktivitet

Mødrenes skrekk

Publisert 18/02 2020, 00:19

Utbrent adjunkt kan være fulltidsjobb, men jeg prøver å ta helgefri. Denne helgen var jeg i bryllup. En venn giftet seg. Selv mener jeg det var et vennepar, men bruden frasier seg alt ansvar. Kan forstå det. Kjenner paret fordi jeg er eksen til søstera til brudgommen. Når det ble klart for meg hvilken rykte jeg har i omgangskretsen skjønner jeg henne enda bedre. 

De andre vennene var rundt parets alder. Altså rett under 30. Min alder er 45. Kan ikke si jeg er en del av gjengen, siden mangt dreier seg om studietiden og barndomsvenner, men veldig mange av vennen har jeg møtt før. Flere ganger. Og jeg trives sammen med dem. 

Kjæresten til en av de jeg har møtt flere ganger gjorde meg klar over min rolle. Hun synes det var hyggelig å få et ansikt på denne personen som foreslo at fosser skulle hoppes, bratte bakker kjøres på rattkjelke og stier skulle sykles. Han som kunne skytes i ryggen med paintballkuler uten å bry seg og sier at frysing er en psykisk tilstand. 

Jeg er altså han mødrene og kjærestene frykter. Den som drar med gjengen ut i farligheter. Alle gjenger har noen slike, men muligens litt sært at vedkommende er 17 år eldre enn resten?

Legg inn en kommentar