Kategorier
Ukategorisert

Ordens-mennesket 3

Det å blogge om å være ordensmenneske burde gjøres av folk som har kontroll på saker og ting. Jeg mistet jo tråden for lenge siden. I dag var det så voldsomt til vind at jeg ble i vognen hele dagen. 100 kg ekstra var muligens det som hindret vogna i å blåse på elva i dag. Da kom jeg plutselig på at jeg øver meg på være ordensmenneske. Var visst arbeid nok til å fylle dagen det.    

Det er mange steder å gjemme bort saker og ting. Under senger og over sofaer er det laget elegante gjemmesteder. Dessverre er ute av syne ute av sinn for min del, så gjenstander som får faste steder under senger er som tapt å regne. Løsningen blir som regel å kjøpe en til, som må stå synlig. Under sengen er det jo fulle av usynlige gjenstander. I dag gjenoppdaget jeg det meste.

Siden dette er en bedriftscampingvogn må HMS-en oppgraderes i takt med utfordringene som oppdages. Egentlig skal uforutsette hendelser beskrives i HMS-permen før de skjer. De som setter kravene vet neppe hva uforutsett betyr. Noen nye uforutsette punkter jeg ikke har forutsett må inn i permen:

1: Kle deg alltid godt når du går ut for å pusse tennene. Døra kan visst låse seg. Da helst når du står lettkledd, med en tannbørste i hånda. Att dette skjer for første og eneste gang når campingen er stengt for gjester er en selvfølge. Går jo ikke ut så lettkledd når jeg har naboer, men da er det heller ingen varme steder å søke ly.

2: For en tid tilbake fikk jeg i orden dusjen i campingvogna. Bruker den ikke så ofte, men har da skjedd. Så renhold er påkrevd. Vi må få inn i HMS-en at renhold av dusj krever to personers tilstedeværelse. En må kunne ringe etter hjelp når jeg kiler meg fast mellom vasken og veggen. Heldigvis minsker jo livmålet av å stå fast uten tilgang på mat og drikke, så det ordnet seg, men…

Et skikkelig «alene i campingvogna i coronatid trivselstiltak» ble ordnet for noen dager siden. Nyoppdagelse av radio var kjekt. Noen ganger husker jeg til og med å slå den på. Da blir det rent koselig inne her. Det spilles mye god musikk mellom dommedagsprofetiene. Denne dommedagscoronaen er på en måte noe som ikke angår campinglivet mitt. Har det nå kommet virus inn i vogna her, så har jeg helt sikkert plassert det på et sted så det dukker opp igjen tidligst neste vår.   

Legg inn en kommentar