Kategorier
Arbeidsgiver

Det er høst

Mørket tvinger frem kortere arbeidsdager. Kroppen responderer skuffende bra på det. Hodet vil drive på, men musklene lystrer bare delvis.

Aldri har jeg jobbet mer og produsert mindre. Men det er over snart nå. Snøen kommer til å avslutte sesongen fullstendig. Mørket bare korter inn dagene. I begge ender etter hvert.

Hodet vil jobbe, mens kroppen er sliten. Mørket tvinger meg inn før leggetid. Regnskapsføreren min jubler nok. Det blir tid for å rydde i mailboksen vår. Fakturaer som er glemt og regninger som er fortrengt kommer til overflaten igjen. Rutiner som har sviktet kan evalueres og utstyr som er ødelagt kan snart repareres. Kveldstid har en verdi.

Kveldstid kan brukes til å tømme hodet. Mang en sommeropplevelse må tenkes gjennom og struktureres. Skriving krever struktur. Bloggen har ikke hvilt fordi jeg har manglet tanker. Sommeren 2020 har vært av de mest lærerike periodene i mitt liv. Aldri har jeg løpt mer og vært mer utilstrekkelig. Hele mitt liv har jeg utviklet ved å identifisere proppene i systemet. Nå har firmaet en tydelig propp. Det er meg.

Proppen trenger å strukturere tankene og finne løsninger. På bedriftsspørsmål, samfunnsspørsmål og personlige utfordringer. I tillegg oppfordrer høstmørket til blogging.

Legg inn en kommentar