Kategorier
Arbeidsgiver

Vidunderkur

Jeg leser lite blogger. Shetlandsblindheim er vel den eneste jeg er innom relativt regelmessig. Noen ganger leser jeg gjennom mine egne innlegg før jeg poster. Har likevel skjønt det slik at produkter som bedrer helsen, fysisk så vel som psykisk, skal være med i en god blogg. I dag vil jeg trekke frem et slik vidundermiddel. Etter at jeg oppdaget dette vidundermiddelet har jeg mindre vondt i ryggen, sliter langt mindre psykisk på vår og høst, har lavere blodtrykk og mindre aggresjon i kroppen.

Alle bør prøve kobberfett på hjulboltene. Det er plutselig unødvendig med lange rør, spett og store muskelmasser når vinterdekk eller sommerdekk skal av. Etter at jeg oppdaget kobberfett har jeg redusert antall kink i ryggen fra 2,5 i året til 0,5 i året. Kobberfett har fjernet de saftigste ordene fra mitt vokabular. Skjellsordene kom gjerne over hjulmuttere som var fastsveiset, eller hva det nå enn var de latet som. Dekkskift har ramlet ned fra tronen som det desidert verste jeg gjør til noe jeg nesten koser meg med. I takt med dekkskifte sitt fall fra tronen har blodtrykket falt tilsvarende. Kobberfett har rett og slett bidratt til at jeg møter vinteren litt lysere til sinns.

Alle bør koste på seg litt kobberfett to ganger i året.

(poenget med slike reklamer er vel inntjening? Jeg tjener mye på kobberfett. 10 arbeidsdager mindre med kink i ryggen hver år, 3-4 ekstra arbeidsår grunnet blodtrykksreduserende effekt og dekkskiftet tar nå under 1 time mot 3-4 arbeidsdager tidligere. Det aller viktigste er likevel at onkelbarna får lov til å være ute mens jeg skifter dekk nå. Ordbruken er innenfor det de skal tåle. Kobberfett gjør meg godt)

Legg inn en kommentar