Kategorier
Ukategorisert

Endelig perfekt timing

Det er sjelden jeg er heldig med tidspunktet jeg velger for å gjøre ting. Noen unntak er det, som kjøp av leilighet en mnd. før boligmarkedet i Oslo skjøt fart og .

Men nå har det snudd. Jeg er i ferd med å bli Norges mest populære blogger. Lesertallene mine skyter fart. De siste dagene har det doblet seg. Til 8. 6 av dem følger meg. I tykt og tynt, slik slekt og nære venner gjør. Så også på bloggen. Lurer på hvem disse to siste er.

Nå er det ingen mål å bli Norges mest leste blogger. Det var mer det at blogging kunne jeg ingenting om og skriving er gøy, så da kan jeg lære om noe nytt. Må likevel innrømme at det er gøy å klatre på listen over populære blogger. Litt usikker på hvilken plass jeg er på nå, men las nettopp en artikkel i VG der det står at alle bloggere gir seg i 2020. Da må jeg da snart være på topp?  

Legg inn en kommentar