Kategorier
Ukategorisert

Nytt år fortsetter

Har lest at alle seriøse influensere setter seg mål. Derfor må jeg ha noen mål for 2021. Mål skal være målbare, enkle å formulere og fullt mulig å oppnå. Som lærer lærte jeg at dette var det viktigste.

Nå er jeg ikke lærer lenger, så tror jeg skal gå for nyttige mål i år.

Forrige år hadde jeg som mål å gå ned 10 kilo. I år skal jeg forsøke å lære forskjell på pluss og minus. Målet om å bli Norges største influenser er herved skrinlagt. Kanskje jeg skal høre med mine tidligere lederkollegaer om pluss-, minuskunnskap er enkelt å måle.   

2020 skulle jeg bruke mer tid hjemme med venner og familie. Karantene heter det visst. I 2021 skal jeg bruke mer tid ute, med venner. Altså det som i 2020 ble definert som risikoatferd.

Denne skal ut på elv i 2021. Med meg oppi.

I 2021 skal jeg trene mer. På ett eller annet. Har trua på dette målet, da sykkelen aldri kom ut av boden denne sesongen, Hølerajuvet ble haltet en gang og kajakken måtte børstes for støv flere ganger. Har laget skjema for måling av målene. Det er sånn smilefjesskjema.

Mål🙂🙁
Fått sykkelen ut av boden

Vasket kajakken i elvevann

Gått trappene opp til leiligheten i 5. etg.

Ellers så sies det at 2021 skal bli et museår. Det ser jeg fram til. Flaggermus er så 2020. Har flere ganger hørt mus tusle på trappa på setra. Satser på å få den inn i år. Mulig det er ikøddn jeg har hørt. Den får i så fall holde seg ute.

Nye venner har jeg fått. I 2020 også. På sosiale medier, slik seg hør og bør. Noen av dem planlegger jeg å treffe i 2021. Målet er satt til 4. Målbart.

Som influenser har jeg som mål å få brødet mitt ut i butikk. Flott plassert mellom brødene til de andre influenserne. Første mann til mølla kommer nok til å være prinsippet der, for det blir trolig med ett brød.

Skal som andre viktige influensere komme med brødet mitt.

Har også tenkt å takke nei til alle TV-produksjoner i 2021. Jeg er tradisjonelt dårlig til å svare nei på forespørsler, men har troen.

Skal også fortsette å poste blogginnlegg uten å lese gjennom dem først. I all hovedsak fordi forskjellen neppe er målbar. Er jo fullstendig ute av stand til å finne skrivefeil, strukturfeil eller forstå hva som er godt og dårlig innhold. Men moro er det lell.  

Noen nyttårsaftner har jeg inntatt alkohol. Da har gjerne nyttårsfortsettene blitt særdeles ambisiøse. Slik som å være tidlig ute og slikt. I år, igjen, er jeg klin edru. Har ingen ambisjon om å være tidlig ute med noe som helst. Realist som jeg er starter jeg året med å ønske alle:

I like måte.

Legg inn en kommentar