Kategorier
Ukategorisert

Sengetid, eller noe

I dag snur sola. Uten tvil årets høydepunkt for oss som er intelligente nok til å bli høstdeprimerte. Jeg hører til den intelligente gruppen. Nå kommer min feiring til å bli særdeles laber. Søvnproblemene mine er i høyeste grad oppkonstruert. Av disse som tviholder på 24 timer i døgnet. Nå har jeg ferie fra den bestemmelsen og følger kroppen. Av en eller annen grunn liker den 26 timers døgn bedre. Rundt klokken 09.00 kommer jeg til å slokne som en stein, og rundt 17.30 blir det egg og bacon til frokost. To timer senere enn i dag.

Døgnrytmen min er helt på kanten. Av kartet.

Synes du det er rart jeg legger meg så tidlig? Lat som jeg befinner meg på Fiji eller noe. Det går nok fint. Vi har jo uansett restriksjoner som hindrer oss samkvem, så det faller lett å late som jeg tilbringer ferien i varmere strøk. Det gir mening på denne tiden av året.

Mens du kaver rundt i snø eller iskaldt regn beveger jeg meg mot Tahiti i morgenkveld. Da kan jeg legge meg rundt 11.00 norsk tid uten at noen ser rart på meg. Nå er det riktignok ingen som ser rart på meg her heller, da alle andre sover.

Vil avslutte med å ønske alle en riktig kort dag, med utsikter for langt lysere dager.     

Legg inn en kommentar