Kategorier
Ukategorisert

Slik går no dagan

Det blir så som så med blogging. Det blir faktisk så som så med alt. Har ikke lyst til noe. Våknet omtrent 07.00. På mange måter ferdig sovet, men våknet nok aller mest av presenningen som blafret i vinden. Den skal beskytte undertaket til hovedtaket er på plass. Tenkte at jeg må feste den bedre før jeg tar en økt med kløyving.

Planen var å kløyve i dag. Siden kroppen orker lite tenkte jeg det var lurt å legge opp til flere og kortere dager. Før jeg bestemte meg i går vurderte jeg å ringe padlevennen(e) mine og høre om vi skulle starte padlesesongen i dag. Trenger å komme i gang med padlingen, og trenger å treffe venner. Slo det fra meg. Viktig å få kløyv litt. Alt jeg utsetter på den fronten slår tilbake senere i vår. Padling krever også samkjøring i bil med folk som tilhører andre kohorter. Egentlig må det være luksus å tilhøre en kohort. Vurderer å ringe en ansatt og høre om han vil jobbe noen dager. Mangler tømmer, så slik sett er det idiotisk, men han liker å spille brettspill på kvelden.

Det er mye en rekker å tenke mellom oppvåkning klokken 07.00 og før en kommer seg opp ved 11.00 tiden. Mest tenkte jeg at jeg måtte komme i gang med kløyvingen. Resten av energien gikk med til å forbanne kroppen som nektet å reagere.

Jeg kom meg omsider ut ved 12.00 tiden. Tenkte det var mest stress å starte med kløyving når det var Liverpoolkamp klokken 15.00. Fikk festet presenningen. Gjorde ferdig de tre hjørnekassene som manglet og fikk ryddet opp en del plast og plankebiter. For å være helt ærlig så sjekket jeg vel mest telefonen. Utrolig lite forandringer på den. Jeg bestemte meg aldri for å droppe Liverpoolkampen. Det ble bare sånn. Krevde for mye å komme meg et sted med WiFi. Er jo tross alt en km å kjøre til min mor.  

Middag fikk jeg i meg. Det besto bare av å koke vann og putte i to bagger med Fiordland. Tenkte, litt sarkastisk, at det var bra jeg ikke avtalte padling i dag, så jeg fikk kastet bort hele dagen på absolutt ingenting. Bestemte meg for å være flink med kontorarbeid på kvelden.

Nå er kvelden omme. Ingen kontorarbeid er gjort. Begynte å klø så i hodet. Fant ut at en dusj sikkert var lurt for å få sove. Fikk skrudd på oljelokket jeg fikk på fredag og koblet til polene på bilen. Suste av gårde for å få dusja. Det var lurt. Fikk jo kjøpt med propan på turen også, slik at jeg kan fyre igjen.

Tenker jeg skal få en dag i mårra, men blanke ark …
Frykter morgendagen blir som de fleste andre dagene siden oktober. Men så lenge det er liv er det håp.  

Legg inn en kommentar