Kategorier
Ukategorisert

AC/DC

Dette med likestrøm og vekselstrøm ligger langt utenfor mitt fagfelt. Alt som har med strøm og teknologi gjør det. Det hjelper jo heller ikke at ting oppfører seg på en egen måte når jeg jobber.

Her en dagen måtte jeg jekke opp yttersiden av campingvognen for å få den i water. Nå er jeg ikke så fin på det at water er viktig. Det handlet egentlig mer om å tette sprekken mellom spikerteltet og campingvogna. Nå har jeg holdt alt som er av mus unna vogna i hele sommer, og samme planer har jeg for vinteren. Sprekker skal ikke få ødelegge for meg. Har mus først kommet i hus, så er det vanskelig å bli kvitt dem.

Jeg hadde på meg radiohørselvernene mine mens jeg jobbet. Hørselvernene som er dyrere enn heroin i følge en jeg jobber med. Hva prisen på heroin er aner jeg ikke. Skal spørre han neste gang vi treffes. Men det er hevet over en hver tvil at hørselvernene var dyre. Jeg går ofte med dem på, da telefonen er koblet til den. Ringer det noen kan jeg jobbe videre uten å huske hva jeg egentlig driver med.

Det var ut å jekke inn og sjekke, ut å jekke inn og sjekke. Gjenta. Og gjenta. Sprekken ble mindre og mindre mens gulvet nærmet seg water. Det viste seg etter lang tids snubling inn og ut over dørstokker at water og tett sprekk ikke kunne inntreffe samtidig. Valget var enkelt. Vekk med sprekk.

 Det er en liten list rundt døra på campingvogna. Denne krasjet med dørtettelista på spikerteltet. Jeg tenkte litt, og slo målrettet knyttneven i veggen. I samme øyeblikk dundret AC/DC i gang i hørselvernet mitt. Lettere forfjamset sto jeg der. Etter noen sekunders undring tok jeg etter telefonen min. Måtte jo, uten å merke det, vært borti den i det jeg slo i veggen. Først sjekket jeg den ene lommen, så den andre. Uten å finne telefonen. Den var jo i bilen til lading.

Jeg undres nok over dette til å skrive om det, men samtidig skjer slike ting så ofte i mitt liv at det nesten er hverdags. Det jeg lurer mest på er hvorfor nettopp AC/DC dundret i gang.

Legg inn en kommentar