Kategorier
Ukategorisert

Å slippe en due

Å slippe en due eller to er muligens et merkelig mål å ha, men det er faktisk målet for førstkommende helg. Det krever en del forberedelse.

Under pandemien er verandaen min benyttet lite. Bortsett fra når det kommer til duer. Mens jeg hadde corona tok jeg opp kampen.  Lenge trodde jeg de hadde rede under bordet jeg hadde lagret ute. Heldigvis var det feil. Det fungerte bare som skjulested. Skal det bedømmes ut fra mengden dritt, så var det nok noe drittskummelt de gjemte seg for. Å stå med dritt til knes er et vanlig uttrykk. Det er sjelden jeg gjør det slik helt bokstavelig, men da jeg fjernet utebordet skjedde det. Bordet ble pakket inn i søppelsekker på verandaen. Vurderte først og bare pælme det ned på asfalten, men 5. etasjers fall ville muligens ødelegge dem som går under. Løsningen ble å pakke det inn og bære det gjennom leiligheten.

Fjerning av rede var bare trinn 1 i duekampen. Jeg hengte også opp en tråd med 3 cd-er i. Ryktene sier at fugler misliker cd-er, men tror ryktene var ukjent for mine duer. De satte seg på tråden som holdt skremselet. Må vurdere andre cd-er. Tar gjerne mot tips om musikk duer misliker.

Har lest meg litt opp på tips for å slippe duer på verandaen. Det neste som skal prøves er å ta i bruk plassen selv. Gleder meg litt til det.

Legg inn en kommentar