Kategorier
Ukategorisert

Streben etter den perfekte kropp

Kroppsfokus er viktig for en vellykket blogg. Jeg er godt på vei til å bli Norges største blogger. Vekta er helt i 100 når jeg nærmer meg. Har skjønt det er skam med strekkmerker, men de blir jo borte når huden fylles. Og jeg fyller den med kebab, hamburger, cola og is. Jeg prøver også etter beste evne å støtte nærbutikken. Minimalt med strekkmerker på denne bloggeren.

En oppvekst på småbruk gir mang en lærdom. God redskap skal helst under tak. Det koster med tak, men den investeringen har jeg gjort. I det lange løp er det nok billigere å ta vare på redskapen enn å skaffe ny. Med dagens miljøfokus er det ikke bare bare å skaffe en i plastikk heller. I blant er det noen som vil henge med redskapen min. Det er bra, så slipper den å henge alene.

Håret har jeg farget grått. Grått er jo den vakreste fargen for oss som sliter med å se verden i svart-hvitt. Jeg ble litt nysgjerrig på hårfargen på toppen, så tok en selfie for å se. Plutselig skjønte jeg hvorfor elevene ropte førstemann til månen og slo meg i på hodet. Den som ler sist er treg i oppfattelsen. Det er mange år siden elevene lo. Velkommen etter Jørn. Det er muligens ingen vits å bruke penger på frisør når det er mer hår rundt navlen enn på hodet? På en annen side starter vi bloggere trender. Tar gjerne mot tips på frisører som er gode til å flette navlehår. Det kan bli en trend. Jeg føler det på meg.

Vi bloggere føler mye. Jeg føler sult. Tror jeg. Tillater sjelden den følelsen å dukke opp. Liker å ha kontroll på følelsene mine. Jeg blir glad når jeg ser små barn. Tror det er fordi hodet deres er unaturlig stort i forhold til kroppen. Også gjør det vondt å skjære seg med kniv. Skulle ønske jeg følte meg dum i blant, men det mangler nok litt på intellektet.

Prøvde å fjerne litt silikon i brystene her en dag. Legen sa det ikke var silikon der. Årsaken til den store størrelsen var visst noe annet. Han sa ikke hva, så jeg grubler litt på det. Apropos gruble. Jeg må slutte å skrive nå. Grubler på om jeg egentlig burde føle meg krenket. Førstemann til månen da gitt.  

Legg inn en kommentar