Kategorier
Ukategorisert

Talentløs

Det ble begrenset med blogging i helgen. Var i stag party. Aner egentlig ikke hva det er siden de andre kunne engelsk så godt at oversettelse var unødvendig. Mente de.

Vi gjorde mange artige ting. Nasjonal prøve i matematikk var en aktivitet. Rope Juhu ved en demning var en annen. Vi lette etter gullmynter av tre inne i noen bokser. Så spiste vi. Der var jeg best. Noen i gjengen er ingeniører, så det ble en besiktigelse av flytebroen på Tretten. Flytebroer bør bygges med pongtonger. Vi malte i en skog. Jeg fikk noen malingsflekker på meg. Høydepunktet var downhillsykkling. Slike aktiviteter er midt i blinken for med. Motorkraft opp og på lag med tyngdekraften ned. Jeg har mye å bidra med, når tyngdekraften er på min side.

Jeg fikk flere nye venner og har jeg skikkelig flaks fikk noen av dem en ny venn også. Det er mange av dem jeg kjenner som har valgt seg hyggelige venner.

Jeg trodde egentlig det var en fantastisk helg helt til jeg tittet gjennom bildene.  

Det er jo ingen rosabloggere som bruker oransje shorts til rød t-skjorte. Jeg må slutte å ødelegge livet mitt på den måten. Håper jeg har lært av dette og neste helg blir bedre.

Legg inn en kommentar