Kategorier
Ukategorisert

Bacalao

Jeg har en nordlending på besøk. Vi har laget mat sammen før. For ca. 13 år siden. Den gourmetiske opplevelsen husker han, så han insisterte på innkjøpsansvar, kokkeleringsansvar og serveringsansvar nå.

I dag ble det bacalao. Litt usikker, men tror faktisk det var min debut med brasiliansk lofotmat. Og det kan gå lenge til jeg spiser bacalao igjen. Midt i måltidet uttalte jeg følgende «jeg har såpass tiltro til Eu-s politikere». Vi sluttet begge å spise umiddelbart. Tittet forskrekket på hverandre. Jeg lurte på hva som er i bacalao. Besøket mente jeg burde slutte å drikke. Men jeg var bare midt nede i første 0,33 boksen, og har drukket såpass før uten å bli utilregnelig. Det må være noe i maten. Kanskje prøver kokken å hevne seg fra da han bestilte havregrøt og fikk havreball servert?

Hva som er i bacalao vites ikke, men jeg venter uansett til i morgen med å kjøre.

Legg inn en kommentar