Kategorier
Ukategorisert

Jeg er et ordensmenneske.

I dag startet jeg med en tur på badevekta. 3 kilo har jeg rotet bort i Valdres. De finner jeg helt sikkert igjen i løpet av uka. Kjedelig å rote bort ting hele tiden. Jeg ble faktisk så deppa når jeg oppdaget det at jeg trøstet meg med en Troika og Cola.

Jeg kom meg til manuellterapeuten i dag da. Det var jo bra siden det var dagens gjøremål. Nå var det bare så vidt jeg fant dit da. Brukte GPS. Den sa 2 minutter igjen til målet i 5 minutter. Slik går det når døra og adressa er i hver sin gate. Manuellterapeuten tittet på den vonde skuldra mi. Der fant han ingen tegn til frozen shoulder, men det var en veldig irritert sene der. Så kom jeg på at det var høyre skuldra jeg var der for. Den har jeg jo nesten glemt. Den var frozen. For oss ordensmennesker er det greit med likevekt av plager.

Før jeg forlot Oslo kjøpte jeg grønnsaker. Bruker nærbutikkene når jeg kan. Tenkte å dampe grønsaker med stekt fisk til middag. Fisken ventet jeg med å kjøpe til Nes i Ådal. Foretrekker å putte disse stivtæla greiene i fryseren før de blir slappe. Det skjærer seg gjerne om de skal være med på en 150 minutters biltur jeg gjerne kan bruke 4 timer på.

Jeg dro rett til campingen for å hente kajakkhengeren til Begna padleklubb. Skal holde padlekurs for folkehøyskolen i morgen. Skuldrene mine ser frem til det. Lempet inn matvarene og dundret til kajakklageret for å klargjøre for morgendagen. Til min store overraskelse gikk det ikke 12 kajakker på hengeren slik jeg trodde. Det går 18, og det uten problemer. Mens jeg leste kajakker begynte tankene å surre rundt frossen fisk. Eller hvor frossen fiks var i ferd med å bli noe annet. Et raskt søk i bilen indikerte at de var lempet ut ett eller annet sted. Planen var på ingen måte å tine alle i dag. Halvparten, altså 250 g er 125 gram for mye. Planen var å ha middagen i 4 dager, og da helst fordelt utover minst 2 uker. Nå la alt til rette for fisk 4 dager på rad og dreto etter dag 4. Jeg leste ferdig hengeren.

Jeg er en tilhenger av denne invisteringen.

Vel tilbake i spikerteltet lette jeg gjennom bæreposene etter fisken. Fant den ikke. Irriterende å miste kontrollen, men fint for Coop på Nes å kunne selge den en gang til. Lettere frustrert ringte jeg puben på campingen og bestilte en hamburger. Finner nok igjen de 3 kiloene jeg rotet bort forrige uke.

Og når jeg tittet inn i fryseren min for å se etter is til dessert fant jeg 4 stykker frossen fisk. Aner ikke hvordan de har kommet seg dit.     

Legg inn en kommentar