Kategorier
Ukategorisert

Jul i regnland.

I år hadde jeg en finger med i spillet under riggeing av jul i regnland. Været hadde jeg riktignok ingen myndighet over. Det var vått, og vi gutta likte det ikke. Heldigvis lot en Osloboer seg bestikke med regntøy, så vi ble tre hver dag.

Her gjerder vi inne ett eller annet. Aner faktisk ikke hva det er. Må innom en tur i helgen eller noe for å finne ut hva det er. Det, som vi ikke vet hva er var ikke der forrige år. Tror jeg.
Hva jeg peker på her vites ei. Kanskje var det drømmen om sekketrallesertifisering jeg fokuserte på.
Jeg har ikke sekketrallesertifisering, men trukførerlappførerkort har jeg. De som ser meg kjøre truck skjønner forskjellen på sertifisering og kompetanse. Etter denne truckturen hadde hele gjengen 5 minutt. Jeg var gjennomsvett etter denne truckturen. Måtte hvile. Hva kan liksom gå galt når sikten sperres av 2 x 2 meter plastplater, underlaget er brustein, kjøretøyet har rattutslag som en radiobil og er kompakt som et neshorn? Da mangler det bare en bunsj svirrende mennesker som har null innsikt i masse ganger fart og sperrebånd sin livsoppgave. Slike mennesker manglet faktisk ikke. Det er ganske mange av dem i området, og de piper omtrent som trucken når den står i revers.
ikke fortell det til de jeg jobbet med. Jeg lurte meg bak pariserhjulet for å lese historie. Likte oppsettet. Lurer på om jeg er litt historieskiltfortellingsnerd.
Gjerdingen rundt lastebilen hadde jeg faktisk ingen finger med i. Aner ikke hvem som gjorde det faktisk. Men den sto der noen dager og flere timer etter jeg egentlig skulle dra. Løsningen var forrørig å dra. Først i draget på hengeren, så hjem.
Formen er ikke som den engang var. Det har den faktisk aldri vært. Jeg og disse tilhengernesehjulene har noe felles. Vi er punktert. Vet ikke om tilhengernesehjulene har noen gevinst av å sove, men det har jeg. Forhåpentligvis.
Har tenkt meg til topps i pariserhjulet i år også. Du bør derimot tenke deg godt om før du tar turen over Oslo. Jeg vet nemelig hvor skjøteledningen går.

Legg inn en kommentar