Kategorier
Ukategorisert

Fest

I dag skeiet jeg ut. Spiste for over 1000 penger. Det er 4 ganger normalen. måtte jo feire. Jammen glad jeg er fattig, så jeg kan spise meg mett. Skjønner hvorfor rikfolk er tynne. Til 4 ganger prisen fikk jeg halv posjon.

Det ble ingen øl eller drink til maten i dag nei. Feiret, og da ble det cola. Boks nummer to på turen. Vurderte turens første sjokolade også, men det får da være måte på feiring. Nøyde meg med en banansplit.

Vanligvis feirer jeg ikke når siste skigardsoppgjøret for sesongen kommer, men i år ble det slik. Hadde egentlig mistet litt troen på at det skulle komme.

I år var det spesielt viktig å få inn alle pengene. Grunnet skuldrene mine har omsetningen vært lav og mengden innleid arbeidskraft prosentvis høy. Og innleid arbeidskraft skal jo ha lønn uavhengig av om kunden betaler.

Håper det ikke blir noen feiring i morgen, for det er kjedelig å legge seg sulten to dager på rad.

Legg inn en kommentar