Kategorier
Ukategorisert

Jeg henger med hodet

Jeg henger med hodet og er glad for det. Det var faktisk et mål for turen. Det gjør forferdelig vondt når disse smådamene går løs på musklaturen min, men alt for å kunne henge med hodet. Har jeg flaks, så hjelper massasjen på skuldrene også. Stramme nakkemuskler er trolig ikke bra for noe som helst.

I går kunne jeg faktisk se tissen min uten speil. Tenkte først den hadde hovnet opp, men det hadde den ikke. Så tenkte jeg magen er blitt mindre. Det er et mål, så jeg slipper å sole så mye kropp neste gang jeg er her. Nå er kroppen for stor, så det ble ikke nok sol. Men ved nærmere ettertanke ser jeg tissen min fordi nakkemuskelaturen tillater den slags utslag.

Om du henger med hodet, så smil å vær glad. Tenk på alle som er for stive til å få det til.

Legg inn en kommentar