Kategorier
Ukategorisert

Farvel til nødnumrene?

I mange år har jeg hatt samme vekt. Godt plassert under skuffene på badet. Det anbefales visst ikke å bruke den hver dag, men jeg liker å veie meg ofte. Gjerne hver dag og helst på samme tid. Skal noe sammenlignes, så bør rammene være så like som mulig.

Et lite tiltak er å kjøpere dyrere cola, eller mindre enheter som egentlig er poenget.

Skal det tenkes langsiktig så er det noe med tunge tanker og tunge kropp. Det forsvant omtrent en kilo i uka i Thailand. Ikke fordi jeg slanket meg, men fordi kostholdet i Thailand er slik kostholdet i Thailand er. Også var jeg bevisst på reduksjon av cola. Ekspertene sier det skal hjelpe. Forholdet til cola er fortsatt bevisst. Forbruket er redusert veldig mye. Hodet har greid overgangen til å bruke mer penger på mindre cola. Små bokser er mye dyrere enn store flasker. En tabbe, i forhold til vekten var oppstarten av thaiboksing. Muskler veier mer enn cola. Mange «dumme» slankere settes visst ut av dette. For meg er det en glede å tre inn i gamle klær uten å ha sikkerhetssone for knappskyting foran meg. Billig er det også. Å ta i bruk gamle klær altså.

Hvorfor henger ikke du oppe sammen med de andre baggene var en kommentar første gang jeg la ut dette bildet. Kilo og fasong er to ulike elementer med vektreduksjon.

Vekta er bare en liten del av slankingen. Men tilbake til den. Nå er jeg ferdig med brannvesenet. For godt håper jeg. I dagtidlig viste ikke vekta noen nødnummer i det hele tatt faktisk. Det kommer den nok til å gjøre i kveld, eller morgentidlig eller noe slikt, men det gjør ingenting. Jeg har mange regler for livet. En lyder slik: det er bedre med sakte i rett retning enn hurtig i feil retning. Høres selvfølgelig ut, men regelen har kommet etter et liv blant mennesker.

Nå skal jeg vake rundt nødnummeret til politiet en stund. En stund til er mer presist. Har vaket mellom 111 og 110 lenge allerede. Nå er det 110 og 109 som skal til pers. Skal feire med en cola og sjokolade når 110 holder seg unna en hel uke. Og de som feirer mest er nok knærne mine, eller kanskje anklene. Eller kan det være hoftene? Måtte gud forby at alle beundrerinner feirer det. Husk det damer. Mer å ta i er mer å være glad i. Hm. Nå ble jeg motivert. Hva koster Nutrilett?

Prøver å inngå et samarbeid med knærne mine. Reduserer jeg byrde de skal bære, så skal de være mindre til byrde for meg.

Legg inn en kommentar