Kategorier
Ukategorisert

Bytte bank

I Valdres er vi kjent for å sale hesten en dag og ri senere. Eller som en lenger oppi dalen sa: I Valdres e dæ mykjy tilløp uta høpp.

Fra jeg atter fikk flytende rente på lånet mitt har jeg vurdert å skifte bank. Bankkontakten min, de siste 20 år, har skiftet arbeidsplass. Det taler for at jeg skal bytte bank også. Bank er litt mer enn økonomi.

Prosessen med å bytte bank har pågått i 6 mnd nå, og i dag kom jeg et hakk nærmere. Jeg tok kontakt med min eksisterende bank og spurte etter reforhandlinger om renten. Da sa en robot at et menneske var bedre egnet til den praten. 6 minutter senere koblet et menneske inn i chatten og sa at et annet menneske var bedre egnet til den praten. Nå skal ett eller annet godt egnet menneske ringe meg på mandag. Håper jeg tjener nok på den samtalen til å forsvare tiden jeg bruker på dette. Og det viktigste. Kanskje får jeg ny lue.

Legg inn en kommentar