Kategorier
Ukategorisert

Blæruminger

 Jeg hater Blærumsfolk. Bortsett fra dem jeg kjenner da. De er greie. Etter hvert kjenner jeg ganske mange av dem. De er stort sett som andre folk.

De jeg hater er disse som kommer i flotte biler, kjører midt i veien og dropper hilsingen. De har de nyeste innen sportsutstyr og flotte klær. I daglig tale dropper du hunkjønn og snakker om hønen, klokken og jenten. Jeg passerer dem alltid i butikken for de står ved hyllene med dyr mat. Gourmekokker som de tror de er. Jeg hater dem.

Jeg ler av dem når de betaler i dyre dommer for å få hyttetaket måket, eller leier folk til å male hytta si. Lettere oppgitt stopper jeg og tilbyr hjelp når de har kjørt i grøfta fordi veien var bare 4 meter bred. Det ser ganske dumt ut når de gjemmer seg for disse farlige kuene som går rundt i hytten. Mennesker som tror melken kommer rett fra butikken trenger jo ingen kuer.  

Det er bare folk fra Blærum som nekter oss å være inne på eindommen sin, eller som sperrer veiene sine med bommer. Krav om gjerde mot sauemøkk og kubjeller kommer de også med. Jeg hater det.

Som den rause personen jeg er hater jeg Blærumsfolk uansett hvilken kommune de måtte komme fra.

Legg inn en kommentar