Kategorier
Ukategorisert

Vaksineforsøk

Tirsdag skal jeg til Oslo for å delta i vaksineforsøk. Det er endelig utviklet en vaksine ment for oss med virus i fingertuppene. Jeg antar sannsynligheten for hjerte- og karsykdommer og lignende halveres for min del om jeg kan bruke tastatur uten at det skjærer seg. Ved siden av de medisinske fordelene kan jeg trolig produsere langt mer i løpet av en arbeidsdag om datamaskiner gjør som forventet.

Jeg er valgt ut til eksperimentet med bakgrunn i flere hendelser jeg har omtalt på nettet. Min første tur med gjengen på fotballreise til Liverpool holdt jeg på å miste, da Vippsoverføringen tok 3 timer. Vipps skal visst være en rask måte å overføre penger på har jeg hørt.

En dag jeg satt og dokumenterte skolearbeidet jeg ikke hadde gjort, men likevel skulle dokumentere slik at historien tror det er gjort, kom datansvarlig løpende. Elever jobbet med mine dokumenter. Det var visst hull i sikkerhetssystemet. Av det enorme antallet lærere som jobber i Osloskolen var det helt naturlig at hullet ble oppdaget på min bruker. Overraskelsen var fraværende, da vi med virus i fingertuppene er helt vant til slike hendelser.

Den ferskeste bravaden var å forhandle fram betydelig lavere renter. Når dataen fikk jobbet litt, med renter i mitt navn, medførte rentenedgangen i høyere rentekostnader pr år i 22 måneder ekstra. Virus i fingertuppene medfører en del ekstra arbeidsplasser, så noe bra er det jo med det.

Personlig ser jeg fram til vaksineringen. Det blir også interessant å få vite litt mer om omfanget viruset har. Så langt tyder lite på at det smitter, da min omgangskrets oppnår helt andre resultater når de trykker på de samme knappene som jeg bruker.

Legg inn en kommentar