Kategorier
Ukategorisert

Fuck IT

Nå har coronavaksineringen kommet til 70+, også meg. Ikke visste jeg at coronavaksineringen skal skje etter opplevd IT-alder, men finner ingen annen grunn for min innkalling førstkommende tirsdag.

Først tenkte jeg de hadde kommet til min alder i vaksineringen, men både min mor og hennes mann står fortsatt i kø, og min mor er eldre enn meg. Begynte å sjekke sent i går kveld. Oslovenner på min alder forventer vaksinering i juni/juli. Trolig skal jeg også egentlig vaksineres rundt den tid.

Innkallingen fra legekontoret hadde 4 svaralternativ. Valgte: tror innkallingen er feilsendt. Fikk beskjed om at de skal sjekke det. Da det varte og rakk i dag uten svar ringte jeg det oppgitte nummeret. Å vente til lørdag er neppe noen sjakktrekk tenkte jeg. Telefonnummeret var oppgitt. Så de med spørsmål kunne ringe, sto det. Det sto ingenting om svar, så de har sine ord i behold. Jeg ringte nummeret. Roboten ga 4 alternativ. 3 av dem var ubemannet. 113 forsøkte jeg ikke. Såpass skjønte jeg, selv om min IT-alder er 70+.

Hvorfor må helsevesenet kødde slik med en som tenker for mye? Nå lurer jeg på om lynsjingen av meg blir mest brutal om gruppen som jakter snikerne får gleden, eller om gruppen som presser gud og hvermannsen til å stille opp til sin time står for lynsjen. Tror vel egentlig det er mye av samme mobben i begge grupper, så det går muligens like rundt.

Det er jo idiotisk at jeg skal få vaksine tidlig. Livet mitt er jo en karantene. Bor alene i et spikertelt. Kjører alene i bil til jobb. Der står jeg alene og kløyver. Om noen uker endrer arbeidet seg. Da skal jeg sette opp skigard. I hyttefelt. Med stor avstand til naboer. Og folk flest holder god avstand, da det kan medføre at de må jobbe om de kommer for nær. Slike sjanser er det få som tar.

Leieboeren min er bussjåfør. Skulle ønske han ble rammet av en slik feil. Eller de mange lærervennene mine. De har jo barn hengene over skuldra 5 dager i uka. Men, nei da.

På den andre siden er det bedre jeg møter opp enn at de vaksinerer vasken. Vasken blir trolig ikke immun om den får vaksinen. Nå har de jo en venteliste av mennesker som skal kunne møte i løpet av 30 min for å ta uavsprøyte sprøyter. Men skal jeg utsette en eller annen på 70+ for det ekstra stresset bare fordi jeg ikke mener det er feil å snike? Eneste feilen jeg har gjort er å ha virus i fingertuppene så kombinasjonen av mitt navn og IT går til dundas.    

Gjetter resultatet blir at jeg tar min første tur til Oslo på evigheter, bare for å få beskjed om å snu grunnet feil i datasystemet. Da kan jeg i det minste muligens få med meg flere virus til Valdres en dem jeg har i fingertuppene. Vet noen om coronapolitiet godtar opplevd IT-alder på 70+ som årsak for nødvendig reise?

Legg inn en kommentar