Kategorier
Ukategorisert

Matblogging

Når jeg ikke kunne dra til Thailand får Thailand komme til meg. Badetempraturene er langt fra sammenlignbare, men har nå stranda her i Oslo, så får gjøre det beste ut av det. Strengt tatt er vel Singhaen jeg fikk kjøpt rett borti gata her det eneste jeg får til å ligne Thailand, men prøver å utvide likhetene. Ny wok-panne er kjøpt og Grønland er jo et eldorado når det kommer til frukt og grønnsaker. Utvalget i shappene her overgår mitt ordforråd for sunn mat med god margin.

Nå har jeg wokket til meg selv i mange dager. Tenkte å gjøre en endring og be til meg noen venner på middag. Det var dumt for selvtilliten. Skjønner mitt rykte som kokk er meget dårlig når vennene mine velger å gå i karantene for å slippe måltidet.

Matblogging blir neppe min greie.

Legg inn en kommentar