Kategorier
Ukategorisert

Liten sirkulasjon

Jeg har tittet innom spikerteltet med ujevne mellomrom i vinter for å se etter mus. Til min store overraskelse har musene holdt seg unna mens bygget har stått tomt også.

I går, på selve valentinsdagen, fikk jeg virkelig troen på musefritt bygg. Det var trolig ikke uflaks, men usedvanlig godt håndverk som gjorde at den nye propanovnen sluknet. Spikerteltet er tett. Musene sliter rett og slett med å komme inn. Og jeg som trodde det var mangel på fristelser som holdt dem unna. Det kan selvfølgelig være en kombinasjon.

Riktignok er det en selvmotsigelse å ha døra eller vinduet åpent for at fyringen skal virke, men ovnen er i det minste ikke ødelagt. Ingen mus og en ovn som virker. Alt snudde på 47,2 års dagen min. Håper jeg. Svaret kommer nok ganske snart. Helt uten assistanse fra mine støttekontakter forsøkte jeg å fornye domenet til bloggen min. Dersom det lykkes er jeg utvilsomt i gang med bedre tider. Et liv uten virus i fingertuppene frister.

Så får det stå sin prøve at det mangler et hull i veggen. Og takk til bloggleseren som ga meg ideen. Vet jo at ild trenger luft for å ilde, men gamleovnen brydde seg tydeligvis ikke om det.

Og blir bloggen plutselig borte, så vet dere at forsøket på fornying av domene uten bruk av støttekontakt gikk ad dundas.   

Legg inn en kommentar