Kategorier
Ukategorisert

Fremmedordboka.

For en del år siden kjøpte jeg en flott blå bok. Fremmed ordboka sto det bak på den. Mulig det var en bindestrek der.

I går bladde jeg litt i den igjen. Hender det er noe å lære på den måten. Kom over et ord jeg har hørt før. Flaks.

I dag kjøpte jeg en propanovn til spikerteltet. Liker den type fyring da de gir stor effekt fort og kan skrues helt av like fort. Skal det fyres fra 0 til 19, så er det gode bidragsytere til temperaturen er levelig.

Flaks ja. Tilbake til det. De har i følge selgeren solgt omtrent 100 slike ovner i år. Jeg tok med meg en. Kjøpte helt ny propantank. Kjørte til spikerteltet og tente ovnen så gnistene sprutet. Det brant i 3 timer, før den sluknet. Nå er den umulig å tenne.

Ringte butikken i Hønefoss. Han som tok telefonen var veldig hyggelig. Ovnstypen kjente han godt til. De hadde solgt nesten 100 stk. og bare fått en i retur, men det var bare å komme med ovnen så ordner de en ny. Kundeservicen er det lite å si på, om de husker å sette en til side da. Er jo ikke hver dag jeg passerer Hønefoss.

Etter 47,2 års dagen min skal det jo gå oppover. Jeg velger å fokusere på det positive. Omtrent 98% av dem som kjøper slike ovner har flaks.  

Legg inn en kommentar