Kategorier
Ukategorisert

Test elvepadling!!!

Har du lyst til å teste elvepadling så start lørdag klokken 10.00 i Sør-Aurdals farligste vann. Det er faktisk det eneste vannet i Sør-Aurdal der jeg er usertifisert til å veilede deg. Heldigvis har klubben andre godkjente guider, så sikkerheten din er godt ivaretatt i bassenget. Start med det verste og roe ned er en fin strategi.

Ta med badedrakta eller badeshortsen din og dukk opp og dukk ned.

Jeg skal prøve å reklamere litt for padling.

  • Av idretter jeg har prøvd er elvepadling helt i toppen. Det er en individuell lagidrett. Vi padler som gruppe og passer på hverandre, mens vi utfordrer oss selv.  
Tryggere omgivelser har ingen padlet i.
  • Av idretter jeg har bedrevet i Hedalen og Etnedalen er elvepadling den tryggeste. Jeg vil derimot advare mot å utføre fotball og volleyball i de bygdene. Det er farlig det. Idrettsskadene mine kan dokumentere det.
  • En regnfull sommer er en fin sommer.
  • Rundt leirbålet skravler advokater, skigardsmontører, hovslagere, lærere, bankmenn, sykepleiere, leger, blikkenslagere etc. samme språk.
  • Padleanleggene i Sør-Valdres er helt i verdenstoppen. Det kommer tyskere, engelskmenn, franskmenn, australiere, kiwier, østerrikere, amerikanere, canadiere osv. for å padle elvene være. Tre begninger har også padlet elvene, men ingen fra Hedalen eller Etnedalen har padlet gjennom egen bygd. Som padler blir du kjent med folk fra landene over. Om du har lyst.
Dette er fra Hølera. En elv vi sjelden padler da Etnedalen og Hedalen har enda bedre elever.

Begynn på lørdag. I basseng. Det er trygt, selv om det er over kompetansevivået mitt. Sier de som lager regler for slikt.   

Legg inn en kommentar