Kategorier
Ukategorisert

Hvor mye koster en dusj nå?

Kanskje vi skal sette 4-krav i matematikk for journalistjobb? Ingen med forståelse for tall, kWt eller dusj vil forsøke å forklare prisen på strøm med dusjing. Nå jobber ikke jeg så mye med kWt, men forklaringen til mediene blir jo litt som å si så langt er et tau i dag.

Før, når jeg bodde der jeg bodde før, dusjet jeg gjerne i vannet fra vannslangen som hadde solet seg på plenen. Før det igjen dusjet jeg gjerne i sprederen på plenen. Det var iskaldt. Inntil noen brukte dusjhodet som stilas hadde jeg en svart sekk med dusjhode. Sekken lå på taket hele dagen. Måtte gjerne helle litt kaldt vann i sekken før dusj. Vannet hentet jeg i brønnen, ved hjelp av en bøtte.

Vannet ble varmet på vedovn og trykket laget jeg med fotpumpe.

Nå har jeg to dusjer. En i leiligheten min. I leiligheten har jeg også leieboer. Når jeg kommer inn i dusjen må jeg alltid stille på vanntemperaturen. Og i campingvognen der jeg stort sett holder til pga. arbeid har jeg sparedusj. Den sparer så mye vann at jeg blir lei før jeg blir våt.

Det tar lang tid for gulvet blir vått når jeg dusjer her.

Dusj er av de dummeste måleenhetene jeg kjenner til. Likevel bruker jeg til tider dusj som måleenhet. Om en dusj er jeg våken. Om en dusj er jeg ren. Om en dusj er jeg i seng. Dessverre går gjerne disse tre siste i ett. Jeg kommer gjerne hjem rundt 21.30. Hopper i dusjen, blir ren, lys våken og hopper til sengs.

Legg inn en kommentar