Kategorier
Ukategorisert

Fotballen er død

I går fikk jeg med meg min første hele PL-kamp denne sesongen. Det var bare tilfeldigheter som ville det slik, men takket jo ja til en kveld i godt selskap. Selskapet var godt, men kampen ga meg så lite som jeg fryktet. Egentlig var det superspennende og burde engasjert meg enormt. Et avgjørende mål på overtid av overtiden skal gi enorm glede.

Gleden jeg følte gikk mer på tap av poeng for Newcastle. Laget som plutselig rykket forbi Manchester City på sportswashing. Kanskje gjorde dette Liverpoolmålet at Newcastle må vente en ekstra sesong på deltagelse i CL.

I løpet av Liverpool-Newcastlekampen var vi innom West Ham- Tottenham noen ganger. Et av høydepunktene var en West Ham hands. Eller var det ikke hands? VAR brukte mange minutter før de endte på ett eller annet. Jeg skjønner ikke fotballreglene lenger. Reglene har nok alltid vært diskutable, men før var det i det minste slik at dommeren bestemmer og han gjør feil når det går fort. Nå skjønner jeg ikke handsregelen, offsideregelen, hvem som bestemmer eller hvordan de kan dømme så ulikt fra kamp til kamp når de bruker video.

Det blir nok dessverre lege til jeg ser en PL-kamp alene igjen. Jeg har tidligere sagt at det meste er hyggelig om selskapet er godt. Trist med brudd. Hadde et tett forhold til Liverpool og PL. Kampen i går fortalte meg at forholdet står på pause. Minst. I stedet har jeg begynt med aksjer. Også der vinner de rikeste i det lange løp.  

Legg inn en kommentar