Kategorier
Ukategorisert

Dagstur til Thailand.

Jeg er fra Valdres, så jeg kan vel kalle det en spontan bestilling. I tre år jeg har jeg tenkt på denne turen til hytta mi på Phuket. I går bestilte jeg. Til tross for langvarige planer utsatte jeg bestillingen lenge nok til å få mellomlandinger på 8 nattetimer både ned og hjem, og eieren av hytta mi rakk leie den ut til noen andre. Den siste kronesvekkelsen fikk jeg også med meg, så fly og overnatting blir over dobbelt så dyrt som sist jeg var der. Valdresgenene har sin pris.

Airbnbbookingen min skar seg, da reservehytten min lå ute som et markedsføringstriks. Det viktigste for meg er balkong med utsikt utover havet. Jeg øver på saltvannselskoven. Valdresgenet er fullstendig blottlagt for kjærlighet til saltvann. De siste 10 årene har jeg oppdaget at noen er avhengige av saltvann. Det må være noe jeg har misset. Jeg skal øve meg. Begynner med å se utover havet. Så får jeg vurdere å putte en tå uti etter hvert.

Forrige avsnitt skulle egentlig bare si at overnattingsbookingen min skar seg, så jeg måtte inn på flybillettmailen for å få bekreftet datoene jeg skal være borte, nok en gang. Litt overrasket ble jeg når avgang fra Phuket var samme dag som ankomst Phuket. Nå er 2022 et jævla bratt år, men trodde Thailandsturen skulle ha litt avkoblingspreg.

Jeg ringte billettkontoret. Orket ikke tanken på en lang følgetong som ender med en måned i Dubai. Egentlig lette jeg etter billetter så jeg kunne unngå hele landet. Den hyggelige damen i andre enden kunne ikke forklare hvorfor det sto avreise fra Phuket 28. nov i mailen min. I alle hennes papirer sto det 24. desember og det sto det også i papirene til flyselskapene. For oss med virus i fingertuppene bør aldri navnet inn i noen datasystemer.  

1 svar til “Dagstur til Thailand.”

Legg inn en kommentar