Kategorier
Ukategorisert

Flyttedag

I går var det trolig varmt. I landskapskontoret mitt kom de med en liten flat pakke til alle gjestene. Inni var den en frossen ett eller annet. Litt undrene tittet jeg meg rundt for å finne ut hva den var til. Fikk like undrende blikk i retur.

Tok mot til meg og spurte en kelner hvordan de skulle brukes. Det var visst frosne servietter. Antar det var for å kjøle oss ned, men kunne jo også være et akutt behov for å få rene gjester i kontorrestauranten.

I dag bytter jeg overnattingssted. Det blir 500 meter lenger til alt, men det har jeg trolig godt av. 500 meter gåing noen ganger om dagen altså. En fordel på det nye stedet, håper jeg, er en luftigere veranda.

Da kan det være færre insekter. Men landskapet to meter under inviterer til klekking. Blir en spennende kveld.

Om det ikke er færre insekter må jeg installere en større venn. Disse hjelper mot insekter.   

Jeg kjøpte med også strandmadrass her en dag. Prøvde den i går. Minner veldig om gammeldags papirkart. Kul plent i havet å få lagt sammen på riktig måte. Makt er løsningen.

Legg inn en kommentar