Kategorier
Ukategorisert

Happy ending

Sola bremset noe enormt i dag. Den ble faktisk rødglødende. Trolig friksjonsvarme. Godt den snudde før jeg skal hjem. Det er jo snart. Slik circa 40 grader temperaturforskjell. Tror jeg vet hvor jeg er neste desember også.

I dag stranda jeg. Godt å komme i gang med det igjen. Tre dager bundet til dodøra er nok. Ble ingen blogg i går. Diarrhea og diary passer ikke så godt sammen. Synes jeg da.

Tenkte litt på kostnaden ved turen i dag. Selvfølgelig hadde jeg ikke kostet på meg samme mengde massasje i Norge, men i tankeeksperimentet mitt har jeg spart omtret 12.000 på massasje her i stedet for der. Nå vet ikke jeg om massasje fungerer om legevitenskaplige tester legges til grunn, men det er alright å være lykkelig uvitende til tider. Det jeg vet om massasje handler om stive muskler. Noen få steder har massører her spurt om jeg vil ha happy ending. Ufaglærte tenker jeg og velger et annet sted. Massører som vil behandle den eneste kroppsdelen som ikke er stiv har jeg ingen interesse av.

Legg inn en kommentar