Kategorier
Ukategorisert

Å skape arbeidsplasser.

Å skape arbeidsplasser er et mantra i bygdeutvikling og annen politikk. Jeg har gjort et ærlig forsøk på det området. I dag brukte jeg 4 timer på å sysselsette en NAV-ansatt. Budskapet mitt var enkelt: «Den ansatte snakker sant». 4 ord. For å få disse 4 ordene inn i skjemaet NAV ønsket budskapet ført inn i brukte jeg 4 timer. 4 timer som går inn på bunnlinjen i firmaet mitt som minus. Sannsynligvis kommer saken tilbake til meg, så 4 timer er neppe nok.

Fire timer jeg kunne brukt til noe nyttig, som å vaske en møkkjeller f.eks.

Ofte føler jeg straffen for å skape arbeidsplasser er helt utenfor proporsjoner i forhold til forbrytelsen. Utgangspunktet mitt for ansettelser er enkelt. Jeg har for mye å gjøre. Andre trenger arbeid. Jeg ansetter dem for å kunne tilfredsstille flere kunder. Straffen er å brenne ut i et skjemahelvete utarbeidet av og for benkroksparkere, som skal ha skjemaene til å passe med sitt kontorarbeid, uten tanke på produktivitet i noen ledd. Jeg anbefaler alle som har muligheten å sikre seg en jobb som lønnsmottaker til å gjøre det. Det er også kjempelett å skape arbeidsplasser som lønnsmottaker.

Om du ønsker arbeid som skigardsmontør, så søk jobb hos noen andre. Jeg har alt for mye å gjøre og liker utearbeidet for godt til å ha ansatte.

Jeg har kommet inn i helsevesenet. Utgangspunktet var frozen shoulder, men gjennom godt arbeid og mantraet å skape arbeidsplasser er helsevesenet i ferd med å sikre minst en fastlege, en psykolog og en NAV-ansatt arbeid.

Hvilken mølle kvalifiserer dette bildet til? Jeg støtter ideen om å døpe om alle sykehus til friskhus. Kanskje er det nok til å forandre forretningsidden deres også. Men det ligger vel ikke penger og arbeidsplasser i friske mennesker?

Tenker du å skape arbeidsplasser, så er det superenkelt. Sørg for å ruse deg hardt og jevnlig på ett eller annet ulovlig stoff. Bruk helst et stoff som surrer til hjernen din. Les deg opp på jus slik at du tror du vet hva du har rett på. Opptre voldelig ved ujevne anledninger. Skaff deg noen barn. Greier du de fleste av disse målene, så har du skapt årsverk innenfor tollvesenet, politiet, spesialpedagogbransjen, NAV, helsevesenet, fengselsvesenet, advokatbransjen, psykologien, og you name it. Ønsker du ikke å ødelegge eget liv med rus og elendighet kan du ta deg jobb i en av de nevnte bransjer og gjøre en skikkelig dårlig forebyggende jobb. Da har du plutselig lønn for å skape arbeidsplasser. Om det er genialt vites ei, men det er langt lettere å skape arbeidsplasser på den måten enn ved å ansette noen.    

Stjel en bil og fyllekjør. Det blir drøssevis av arbeidsplasser av det.

 

Legg inn en kommentar