Kategorier
Ukategorisert

Beskyttelse er lurt.

Jeg driver jo i bokseverden jeg. Begynner å nærme meg ferdig utstyrt. På siste trening kjøpte jeg susp. For de uinnvidde er det beskyttelse av utstyret. Noen tenker muligens koffert nå. En del utstyr beskyttes av koffert, men susp er ingen koffert til å legge utstyr i. Tenk koffert en gang til. Stemmer. Susp er beskyttelse av det utstyret.

Det er alltid greit å lytte til fagfolk når viktige investeringer skal gjøres. Jeg hentet inn en som er god på måling før suspen ble kjøpt. Rekrutteringen skjedde gjennom en annonse i Dagbladet:

Med denne matematikkeren som konsulent fikk jeg stor nok susp.

Det er 8. mars i dag. Kvinnedagen kom jeg på. Burde absolutt ikke blogget om denne saken i dag. Burde vel heller kastet meg på gratulasjonsbølgen til alle sterke, selvbevisste, fremgangsrike kvinner. Ser en del trekker frem dem i dag. Jeg tenker også på alle de andre kvinnene. De bør vel også gratuleres med dagen?

Jeg synes kvinner er bra. Og prøver å behandle pent. For pent noen ganger har det visst seg. Da har jeg utviklet noen triks for å gjenopprette balansen. Med ønske om å bli influenser er det viktig å dele slik genial livsvisdom.

En triks for å opprettholde passe avstand til kvinner på er å ta dem med på brettspill. Vær nøye med å påpeke dine seiere, og si følgende høyt når du har vunnet to runder på rad: «neste runde kan du få vinne».

Det trenger ikke være brettspill. Trikset kan virke på andre konkurranser også. Beskyttelse er lurt. Da tenker jeg ikke på kondom, den får du garantert ikke brukt for, men susp.    

Legg inn en kommentar